Råmælkspose
MG98015
Råmælkspose
4,3 liter
- Tåler pasteurisering
- Tåler nedfrysning
- Tåler genopvarmning
Ved køb af en hel kasse (250 stk) er prisen 8,80 DKK/stk


Introduktion af den opgraderede Gen3 Matilda®
Nydesignet for ultimativ holdbarhed og enkelhed.
Den nye Gen3 Matilda råmælksopvarmer og pasteurisering, er designet til at gøre håndtering af råmælk enklere, sikrere og mere effektiv for både kalve og medarbejdere.
Matilda er bygget specielt til de barske krav fra mælkeproduktion og er banebrydende inden for råmælkspasteurisering.
Matilda tilbyder stadig den samme pålidelige ydeevne og pasteuriserer eller opvarmer hurtigt og præcist op til 8 liter råmælk, hvilket sikrer, at dine kalve får den rigtige mængde ren, patogen-fri råmælk på det rigtige tidspunkt.
Vejrbestandige knapper:
Forenkl betjeningen med to robuste knapper - en til programvalg, den anden til start/stop.
Gen3 Matilda erstatter traditionelle berøringsskærme med to robuste, vejrbestandige knapper: en til at vælge det ønskede program og en anden til at starte, stoppe eller annullere processen.
Denne forenklede grænseflade reducerer fejl og eliminerer de vedligeholdelsesproblemer, der er forbundet med berøringsskærme i fugtige, udfordrende miljøer.
App-styring:
Styr og overvåg din pasteuriseringsproces nemt med Perfect Udder®-appen.
Den nye Perfect Udder®-app integreres problemfrit med Matilda® og giver datasporing i realtid, notifikationer og fjernovervågning.
Dette gør det muligt for mælkeproducenterne at sikre korrekt håndtering af råmælk, overvåge systemets ydeevne og nemt spore kalvenes sundhedsmålinger.
Perfect Udder® Appen er enkel, brugervenligt og holder præcis styring af råmælk lige ved hånden. Se alle procesdata, og vær 100 % sikker på, at dit udstyr fungerer korrekt.

Perfect Udder® App
Både til Android og iOS

Børsteløs motor:
Høj effektivitet, lav vedligeholdelse og præcisionskontrol for optimal ydeevne.
HVORFOR PASTEURISERE RÅMÆLK?
Bakteriel kontamination af råmælk hæmmer kalvens evne til at optage antistoffer til sin blodforsyning. På grund af den nyfødtes ufuldstændige immunsystem er kalven så meget mere modtagelig for sygdom, hvis den udsættes for patogener.
Det er veldokumenteret, at optimal optagelse af antistoffer i de første få timer efter fødslen vil resultere i et sundere og højere producerende dyr resten af livet.
Eliminering af bakterier opnås ved at opvarme råmælken over den temperatur, hvor bakterierne kan overleve, men hvis temperaturen er for høj eller opvarmningen for længe, vil dette medføre beskadigelse af antistofferne. Derfor kravet om længere opvarmning af råmælk ved lavere temperatur i forhold til andre væsker.
Den anbefalede fremgangsmetode er 60°C i 60 minutter.
Hvis temperaturen er under 59°C er bakteriedrabet mindre effektivt. Ved temperaturer over 61°C sker der skade på antistofferne, ligesom forskning har vist, at 60 minutter dræber alle Mycoplasma og Paratb. Men der er ingen garanti for 100 % udryddelse under praktiske omstændigheder.
Når næsten alle bakterier er elimineret, opnår man bedre og længere muligheder for opbevaring af råmælk, ved at bakterievækst holdes på et minimum, fordi der er så få bakterier, der kan formere sig. Dette betyder, at opbevaring I køleskab forlænges fra 3 dage for upasteuriseret til 8 dage for pasteuriseret råmælk.
HVORFOR HURTIG OPTØNNING?
Jo hurtigere kalven gives råmælk efter fødslen, jo hurtigere og jo flere antistoffer vil den optage. Ved at bruge en råmælksopvarmer til hurtigt at optø og opvarme råmælken, kan du sikre, at din kalv får det maximale udbytte af det råmælk, du så omhyggeligt har opsamlet.
Den optimale fodringstemperatur med råmælk er legemstemperatur (39°C ), så kalven ikke skal spilde energi på at opvarme råmælken.
Den maximale fodringstemperatur er 42°C for at forhindre skade på det