Ingen salg til private

  • Trusti Pasteur PRO
  • Trusti Pasteur PRO
  • Trusti Pasteur PRO
  • Trusti Pasteur PRO

Trusti Pasteur PRO

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger Ring for pris, kontakt os her

TRUSTI PASTEUR PRO
Råmælksopvarmer og pasteurisering

  • Bedste resultater med lave arbejdsudgifter
  • Kompakt og nem at betjene
  • Automatiske styring af alle processer, fra pasteurisering til afkøling, opvarmning og rengøring forenkler din råmælkshåndtering

 

 

 

 

 



TRUSTI PASTEUR PRO
Råmælksopvarmer og pasteurisering

Højteknologisk pasteuriseringsenhed til råmælk inkluderer automatiserede programmer til
pasteurisering, køling, optøning og opvarmning.
Den nye Trusti Pasteur Pro, der er udviklet af det newzealandske firma Antahi, giver mælkeproducenter et
letanvendeligt automatiseret system til præcis og sikkert pasteurisering af råmælk i råmælksposer.

 

 

Trusti Pasteur Pro udfører præcis pasteurisering og hurtig optøning af
råmælk i råmælksposerne fra InFarm Solutions.
Trusti Pasteur Pro har en kølefunktion, som hurtigt reducerer
temperaturen af pasteuriseret råmælk, så den uden problemer kan anvendes til
kalvene eller blive lagt til opbevaring i fryser eller køleskab.

 

 

HVORFOR PASTEURISERE RÅMÆLK?


Bakteriel kontamination af råmælk hæmmer kalvens evne til at optage antistoffer til sin blodforsyning. På grund af den nyfødtes ufuldstændige immunsystem er kalven så meget mere modtagelig for sygdom, hvis den udsættes for patogener.

Det er veldokumenteret, at optimal optagelse af antistoffer i de første få timer efter fødslen vil resultere i et sundere og højere producerende dyr resten af livet.


Eliminering af bakterier opnås ved at opvarme råmælken over den temperatur, hvor bakterierne kan overleve, men hvis temperaturen er for høj eller opvarmningen for længe, vil dette medføre beskadigelse af antistofferne. Derfor kravet om længere opvarmning af råmælk ved lavere temperatur i forhold til andre væsker.
Den anbefalede fremgangsmetode er 60°C i 60 minutter.


Hvis temperaturen er under 59°C er bakteriedrabet mindre effektivt. Ved temperaturer over 61°C sker der skade på antistofferne, ligesom forskning har vist, at 60 minutter dræber alle Mycoplasma og Paratb. Men der er ingen garanti for 100 % udryddelse under praktiske omstændigheder.
Når næsten alle bakterier er elimineret, opnår man bedre og længere muligheder for opbevaring af råmælk, ved at bakterievækst holdes på et minimum, fordi der er så få bakterier, der kan formere sig. Dette betyder, at opbevaring I køleskab forlænges fra 3 dage for upasteuriseret til 8 dage for pasteuriseret råmælk.


HVORFOR HURTIG OPTØNNING?

Jo hurtigere kalven gives råmælk efter fødslen, jo hurtigere og jo flere antistoffer vil den optage. Ved at bruge en råmælksopvarmer til hurtigt at optø og opvarme råmælken, kan du sikre, at din kalv får det maximale udbytte af det råmælk, du så omhyggeligt har opsamlet.
Den optimale fodringstemperatur med råmælk er legemstemperatur (39°C ), så kalven ikke skal spilde energi på at opvarme råmælken.
Den maximale fodringstemperatur er 42°C for at forhindre skade på det